Ida Rinsampessy – Founder

Ida is een visionair, business coach, psychosociaal Counselor en (top)sportpsycholoog

Voordat Ida zelfstandig ondernemer werd, was ze jarenlang werkzaam als verpleegkundige op afdeling Chirurgie van o.a. het Amstelland ziekenhuis. Van 1984-1997 was zij lid van de Nederlandse karateselectie en heeft zij als topsportster vele Nationale en Internationale prijzen op haar naam geschreven. Deze ervaring met haar kennis als sportpsychologe en psychosociaal counselor heeft haar op haar huidige pad gebracht: Een coach pur sang met als uitgangspunt dat de mens een holistisch wezen is. Buiten dat zij zelf op het hoogste niveau sport heeft bedreven, heeft zij vanaf 2004 meerdere pupillen tot Nationaal en Internationaal kampioenen mogen begeleiden/coachen. Zij is zich bewust van haar kleine rol in de loopbaan van deze kampioenen en is haar pupillen dankbaar voor het vertrouwen dat zij in haar getoond hebben.

Buiten de mental sport coaching, begeleidt Ida ondernemers en startups om hun dromen waar te maken. Dit doet zij door hen te helpen met het schrijven van een businessplan, marktonderzoek en het realiseren van het financiele plaatje.

Mensen die ooit door haar gecoacht zijn of op een andere manier met haar samen hebben gewerkt, bevestigen dat zij multi getalenteerd is, intelligent en buitengewoon inspirerend. Zij heeft meerdere studies afgerond, van verpleegkundige tot psychosociaal counselor. Zij is tevens werkzaam geweest als Mental Health coach voor meerdere (top)sporters, karatedocente en reiki practitioner. In oktober 2019 noemt dr. Roy Martina haar een mega kwantum expert. Dr. Roy Martina is een Kwantum Master, schrijver van meer dan 88 boeken, arts, acupuncturist en homeopaat. Maar bovenal een kennisoverbrenger. meer dan 300K mensen over de hele wereld hebben zijn cursussen gevolgd. (www.roymartina.com) De reden van deze vlijende woorden van een master Kwantum expert als dr. Roy Martina is haar innovatieve gecompliceerde idee├źn zoals het ontwikkelen van de TIN App. Dat het ontwikkelen van een app nog niet zo bijzonder is, mag duidelijk zijn. Echter in dit geval is het wel bijzonder, omdat Ida de TIN App zelf heeft gemaakt zonder enige technische kennis.

In 2013 heeft zij als ondernemer een erkenning ontvangen van de VVD Provinciale Staten voor haar maatschappelijke betrokkenheid

Ida is een visionair en een creatieve innovator. Vaak is ze haar tijd vooruit. Naast de vele talenten die zij bezit, heeft Ida nog tijd gevonden om te schrijven. ‘Ben jij een authentieke leider’ is een handboekje voor m.n. startende ondernemers en begin 2018 heeft zij haar autobiografie ‘Loslaten en opnieuw beginnen’ uitgebracht.